marți, 7 aprilie 2009

Reeditarea revistei de spiritualitate si cultura ,, Pastorul Tutovei

Revista „Pastorul Tutovei", publicaţie a preotilor Protoieriei Bârlad, va fi reeditată începând cu Zilele Culturale ale municipiului Barlad . Revista a fost fondată în anul 1937, însă din diverse motive, tipărirea publicaţiei a fost întreruptă în mai multe rânduri. Seria noua a revistei va cuprinde articole despre viaţa bisericească din Bârlad, precum şi prezentarea şi popularizarea unor teme specifice credinţei şi spiritualităţii ortodoxe.

2 comentarii:

  1. SFANTUL MUCENIC FANURIE, ESTE GRABNIC AJUTATOR CELOR CE IL CHEAMA LA NEVOIE; O DOVADA VIE A ACESTUI FAPT ESTE CA SI IN ZILELE NOASTRE SFANTUL A RASPUNS RUGACIUNILOR CREDINCIOSILOR DE LA CAMPULUNG MUSCEL, CARE II CITESC ZILNIC ACATISTUL, FACAND ASTFEL POSIBIL CA OAMENI CARE NU SE CUNOSC SA CONTRIBUIE TOTUSI, FARA A STII DE LA INCEPUT DESPRE CE ESTE VORBA, LA REALIZAREA ACESTEI CONSTRUCTII.
    http://adriana-dardindar.blogspot.com/2009/08/daca-vrei-sa-ajuti.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne Ajuta! Parinte Iaca suntem Din Comuna Aproape Ca mereu mergeam la Ibanesti , De cumparam materiale , Cereale , Si Animale Cornute Pentru Parohia Dealul Secarii.

    Doamne Ajuta!

    RăspundețiȘtergere